ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ: Θα κάνει την έκπληξη ο Παμπορίδης;

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ: Θα κάνει την έκπληξη ο Παμπορίδης;

Το όνομα του πρώην υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες στις συζητήσεις για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Πηγές προσκείμενες στον ίδιο δεν διαψεύδουν τις πληροφορίες αλλά συστήνουν υπομονή, λέγοντας ότι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν προσεχώς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες εάν τελικώς ο κ. Παμπορίδης θα είναι υποψήφιος, προτίθεται να το ανακοινώσει πριν από την υποβολής των υποψηφιοτήτων στις 21ης Φεβρουαρίου.

Μέχρι τώρα υποψηφιότητες έχουν εξαγγείλει ο πρόεδρος της παράταξης, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Χάρης Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Δημητρίου. Οι εκλογές θα γίνουν στις 11 Μαρτίου και θα στηθούν κάλπες για όλα τα μέλη του κόμματος, τα οποία ανέρχονται στις 50 χιλιάδες. Στις 7 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του αναπληρωτή προέδρου, των αντιπροέδρων και άλλων κομματικών αξιωματούχων.

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top