Έκαναν τις διαρρήξεις και τις κλοπές… επάγγελμα – Χειροπέδες σε 28χρονο και 29χρονο

Έκαναν τις διαρρήξεις και τις κλοπές… επάγγελμα – Χειροπέδες σε 28χρονο και 29χρονο

Γύρω στις 7 χθες (17/2) το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία για δύο ύποπτα πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Μόρφου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Περιστερώνας μετέβηκαν στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 28 και 29 ετών, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία φέρονται να παραδέχτηκαν ότι έκλεψαν από αποθήκη και οικία που βρίσκονταν στην περιοχή.

Οι δύο ύποπτοι αφού συνελήφθησαν, στη συνέχεια, στην παρουσία μελών της Αστυνομίας, προέβησαν σε υποδείξεις σκηνών τόσον της εν λόγω υπόθεσης, όσο και άλλων δέκα υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών, αποθηκών και κλοπών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Μόρφου και τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι οικονομία παρέλαβε ο Αναστασιάδης και τι οικονομία παραδίδει στον Χριστοδουλίδη – Στοιχεία & Γραφικά
Θλίψη ανά το παγκύπριο – Σίγησε η φωνή της Κύπρου - Έφυγε από τη ζωή η Κυριακού Πελαγία
Ηλιόλουστος, αλλά με συννεφιά κατά διαστήματα ο καιρός – Πότε αναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας

Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία
Νέα υπόθεση απάτης – Άγνωστοι απέσπασαν 25.000 ευρώ από λογαριασμό 50χρονου – Πώς τα κατάφεραν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE