Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 40χρονης μετά τον τοκετό - Δεν κατέδειξε αίτια η νεκροτομή

Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 40χρονης μετά τον τοκετό - Δεν κατέδειξε αίτια η νεκροτομή

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 40χρονης γυναίκας η οποία "έσβησε" λίγο μετά την γέννα.

Η νεκτοτομή, δεν κατέδειξε τα αίτια , αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για το θάνατο της 40χρονης.

Εν συνεχεία από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, σε μία προσπάθεια να διαφανούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 40χρονης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της λίγες ώρες αφότου γέννησε.  Ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας, διερευνά την υπόθεση κατόπιν σχετικής καταγγελίας από τους οικείους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.