Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 40χρονης μετά τον τοκετό - Δεν κατέδειξε αίτια η νεκροτομή

Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 40χρονης μετά τον τοκετό - Δεν κατέδειξε αίτια η νεκροτομή

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 40χρονης γυναίκας η οποία "έσβησε" λίγο μετά την γέννα.

Η νεκτοτομή, δεν κατέδειξε τα αίτια , αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για το θάνατο της 40χρονης.

Εν συνεχεία από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, σε μία προσπάθεια να διαφανούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 40χρονης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της λίγες ώρες αφότου γέννησε.  Ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας, διερευνά την υπόθεση κατόπιν σχετικής καταγγελίας από τους οικείους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.