ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα - Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου

Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα - Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου

Οδηγό για παραβίαση ορίου ταχύτητας, καταδίωξαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, ο οποίος τελικά ανακόπηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18.2.23 και ώρα 21:45 μέλη της ομάδας Ζ διενεργούσαν ελέγχους ταχύτητας στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Στο πλαίσιο των ελέγχων εντόπισαν όχημα, ο οδηγός του οποίου είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας και το όχημα δεν έφερε πινακίδα εγγραφής στο μπροστινό μέρος.

Εγινε σήμα να σταματήσει ωστόσο φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Ακολούθως καταδιώχτηκε και τελικά ανακόπηκε στη Λεωφόρο Χλώρακας.

Ο οδηγός, ηλικίας 22 ετών, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Περαιτέρω σε έλεγχο νάρκοτεστ φέρεται να εντοπίστηκε θετικός. Ο 22χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης το τελευταίο τριήμερο έγιναν 132 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 28 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 3 οδηγούσαν το όχημα τους με υπερβολική ταχύτητα και ένας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top