ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καρολάιν: Διακοπή για τις 28 Mαρτίου δόθηκε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δολοφονία Καρολάιν: Διακοπή για τις 28 Mαρτίου δόθηκε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Διακοπή για τις 28 Μαρτίου 2023 και όχι αναβολή δόθηκε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της νέας δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνας Μαυροειδή, για αναβολή της δίκης.

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης καθώς όπως είπε ορίστηκε στις 9 Φεβρουαρίου και δεν έχει λάβει ακόμα το σύνολο της δικογραφίας για να μπορέσει να προετοιμαστεί.

Ο εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε στο δικαστήριο τη διακοπή και όχι αναβολή της δίκης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ανάγκη του δικηγόρου να προετοιμαστεί δεν μπορεί να συνιστά λόγω αναβολής της δίκης».

Με την πρόταση του εισαγγελέα συντάχθηκε και ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας για την οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς.

Η πρόταση του υιοθετήθηκε από τους τρεις τακτικούς δικαστές οι οποίοι απέρριψαν το αίτημα αναβολής της υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Το δικαστήριο αφού συγκροτήθηκε με την κλήρωση των ενόρκων (τριών γυναικών και ενός άνδρα) διέκοψε για τις 28 Μαρτίουπροκειμένου να προλάβει η συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραλάβει το σύνολο της δικογραφίας και προετοιμαστεί για τη δίκη.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top