ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το πρωί έξω από το Προεδρικό, εξαιτίας διαμαρτυρίας λατόμων από την Πάφο.

Οι λατόμοι με περίπου 55 μπετονιέρες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί από την Πάφο με κατεύθυνση το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για ζώνες λατόμευσης που διαφοροποιούνται εξαιτίας του τοπικού σχεδίου του Ακάμα.

Στο Προεδρικό έσπευσε αστυνομική δύναμη. Αντιπροσωπεία των λατόμων επιδίδει υπόμνημα με τις αξιώσεις τους.

Στο Προεδρικό συνεδριάζει αυτή την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο και στην ατζέντα είναι το τοπικό σχέδιο. To θέμα συζητά την Τετάρτη και η Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία προσκλήθηκαν μεταξύ άλλων και οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές της περιοχής.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εδώ:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top