ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο «κελί» για δέκα μήνες 25χρονος - Διεπραξε σοβαρές τροχαίες παραβάσεις το 2020 και το 2021

Στο «κελί» για δέκα μήνες 25χρονος - Διεπραξε σοβαρές τροχαίες παραβάσεις το 2020 και το 2021

Ποινές φυλάκισης συνολικής διάρκειας 10 μηνών, επιβλήθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε άντρα ηλικίας 25 ετών, για σωρεία σοβαρών παραβάσεων τροχαίας που αυτός διέπραξε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, το 2020 και το 2021, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Κατηγορούσα Αρχή ενώπιον του Δικαστηρίου, την 1η Οκτωβρίου, 2020, ο 25χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί το όχημά του σε δρόμο στην περιοχή Αγίας Νάπας, κατά παράβαση δικαστικού διατάγματος στέρησης της άδειας οδήγησης του για περίοδο έξι μηνών. Το διάταγμα εκδόθηκε στις 16 Ιουνίου, 2020, μετά από εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, άλλης μίας υπόθεσης παραβάσεων τροχαίας, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, το έτος 2019.

Για το αδίκημα της παρακοής δικαστικού διατάγματος, σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, επέβαλε στον 25χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας έξι μηνών. Η ποινή φυλάκισης σύμφωνα με οδηγίες του Δικαστηρίου, θα εκτιθεί διαδοχικά, μετά την έκτιση δύο ξεχωριστών ποινών φυλάκισης, διάρκειας τεσσάρων μηνών, που επίσης σήμερα το Δικαστήριο επέβαλε στον 25χρονο, για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών. Οι δύο ποινές φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με οδηγίες του Δικαστηρίου, θα συντρέχουν.

Τα αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών διαπράχθηκαν στις 12 Μαρτίου, 2020 και στις 30 Ιανουαρίου, 2021.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top