Ζιζέλ: Την πλήρωσαν $2 εκατ. στο καρναβάλι του Ρίο για να φορέσει απλά... ένα μπλουζάκι! - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ζιζέλ: Την πλήρωσαν $2 εκατ. στο καρναβάλι του Ρίο για να φορέσει απλά... ένα μπλουζάκι! - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η Ζιζέλ έχει υπάρξει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να κλείνει συμφωνίες με αμύθητα ποσά.

Ακούραστα, η 42χρονη κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Η απόφασή της να χωρίσει με τον Τομ Μπρέιντι διαδέχθηκε τη δυναμική της επιστροφή στον χώρο της διαφήμισης. Με αφορμή τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, η Ζιζέλ «αναθέρμανε» τις σχέσεις της με έναν παλιότερο συνεργάτη, την μπίρα «Brahma» και πρόσθεσε μερικά εκατομμύρια στην περιουσία της.

Η εταιρεία είχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Sapucaí, στο οποίο η Ζιζέλ είχε την τιμητική της, αφού τράβηξε με την εμφάνισή της τα βλέμματα όλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε αντίθεση με άλλους σελέμπριτι που συμφωνούν κατά καιρούς ορισμένο ποσό συνεργασίας με το συγκεκριμένο brand, η Βραζιλιάνα καλλονή έθεσε τους δικούς της όρους για να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που δημοσίευσε η Globo, λίγο μετά την εμφάνιση της Ζιζέλ, η εταιρεία φέρεται ότι έπεισε το μοντέλο να δώσει το «παρών» φορώντας ένα μαύρο τοπ με την επωνυμία της και να πιει από τη μπίρα

Η Ζιζέλ αρνήθηκε να πιει μπίρα, αλλά συμφώνησε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για μόλις 3 ώρες, κερδίζοντας ένα ιλιγγιώδες ποσό.

Το brand αποφάσισε να την πληρώσει το 2 εκατ. δολάρια στη Ζιζέλ για να βρεθεί στην αίθουσα VIP με αυτό το μαύρο μπλουζάκι. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει για να παίρνει 11.000 δολαρίων ανά λεπτό.

Οι ξέφρενοι χοροί της στο καρναβάλι της πατρίδας της

Το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, η Βραζιλιάνα καλλονή δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο και έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες

Τα καρναβαλικά δρώμενα στη Βραζιλία φέτος διαρκούν από τις 17 έως τις 22 Φεβρουαρίου.

Στα Ιnstagram stories της αλλά και σε διάσπαρτα κλιπ που αναρτήθηκαν στα social media, η Ζιζέλ φαίνεται να συναντήθηκε με μία μεγάλη παρέα φίλων της, με τους οποίους διασκέδασε τραγουδώντας και χορεύοντας στους ρυθμούς της σάμπα.

Δείτε βίντεο

Η Ζιζέλ και οι φίλοι της παραβρέθηκαν στο Sambadrome Marquês de Sapucaí για να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Αν και φορούσε ένα απλό μαύρο crop top και ένα λευκό στενό τζιν, η Ζιζέλ μαγνήτισε τα βλέμματα όλων που την παρακολουθούσαν ενώ φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί, τόσο για την ομορφιά της, όσο και για τη σιλουέτα της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE