Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: «Ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει τη ζωή του με άνθρωπο του χώρου»

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: «Ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει τη ζωή του με άνθρωπο του χώρου»

"Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα..."

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου προχώρησαν σε αποκαλύψεις, στο Happy Day, σχετικά με το διαζύγιο που πήραν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και Ο Σπύρος Δημητρίου.

Μετά από την μετάδοση βίντεο με δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον χωρισμό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύψει την πληροφορία που έχει.


«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε», είπε η δημοσιογράφος.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE