ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία για κακομεταχείριση ηλικιωμένης στο ΓΝ Λεμεσού - «Της φορούσαν την πιτζάμα ενός παππού» - «Κοινό θέαμα τα στήθη της»

Νέα καταγγελία για κακομεταχείριση ηλικιωμένης στο ΓΝ Λεμεσού - «Της φορούσαν την πιτζάμα ενός παππού» - «Κοινό θέαμα τα στήθη της»

Νέα καταγγελία για κακομεταχείριση ηλικιωμένης είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελία που έκανε η κόρη της δύο χρόνια μετά το συμβάν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα, «Πρωτοσέλιδο», η Στέλλα Κυριάκου, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρήκε την μητέρα της όταν νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως είπε η κ. Κυριάκου, «εισάχθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν είχε κορωνοϊό, μας είπαν ότι έπρεπε να μπει στην Εντατική. Δέκα ημέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μητέρα μου, είναι εντάξει και μεταφέρθηκε στο Παθολογικό».

«Όταν πήγα να την δω στις 17 Φεβρουαρίου, αντίκρυσα την μητέρα μου κατάκοιτη, να φορά την πιζάμα ενός παππού ενώ, εγώ της είχα πάρει τα πάντα. Της φορούσαν εκείνη την πιτζάμα και ήταν κοινό θέαμα τα στήθη της. Πήγα να ζητήσω τον λόγο και μόνο που δεν με πέταξαν έξω επειδή, ζήτησα βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κυριάκου.

«Όταν αντίκρυσα αυτή την κατάσταση, μέσα στα αίματα μου είπε ψιθυριστά στο αυτί, επειδή έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια, ότι διψούσε πάρα πολύ. Σηκωνόταν ένα παιδί που βρισκόταν απέναντί της με ένα πι, για να της δώσει νερό».

Ερωτηθείς εάν βρισκόταν κάποιο άτομο από το προσωπικό κοντά στην μητέρα της για να την βοηθήσει, η κ. Κυριάκου τόνισε πως, δεν ήταν κανένας προσθέτοντας ότι, «την έπλυνα μόνη μου, δεν με βοηθούσε κανένας και την επόμενη μέρα στις 5 τα ξημερώματα η μητέρα μου πέθανε», είπε καταληκτικά.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top