Eurovision 2023: Ποια χώρα δείχνουν νικήτρια τα στοιχήματα - Σε ποια θέση προβλέπουν Κύπρο και Ελλάδα

Eurovision 2023: Ποια χώρα δείχνουν νικήτρια τα στοιχήματα - Σε ποια θέση προβλέπουν Κύπρο και Ελλάδα

Νικηφόρο σερί της Ουκρανίας προβλέπουν τα στοιχήματα για την Eurovision 2023.

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί, ακόμη, όλα τα τραγούδια των χωρών, ωστόσο, τα στοιχήματα για τον μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει.

Ποιος θα κερδίσει την Eurovision 2023;

Οι στοιχηματικές εταιρείες προβλέπουν νέα νίκη της Ουκρανίας, μετά την περυσινή πρωτιά των Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania». Οι προβλέψεις «δείχνουν» τη Σουηδία στη δεύτερη θέση, παρόλο, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το τραγούδι της, και τη Νορβηγία στην τρίτη.

Παράλληλα, τα στοιχήματα δείχνουν την Κύπρο με τον Άντριου Λάμπρου στην 20η θέση. Από την άλλη, η Ελλάδα με τον Βίκτωρα Βερνίκου πλασάρεται στην 34η θέση, μόλις τέσσερις θέσεις από το τέλος.

Ακόμα, βέβαια, οι φαν της Eurovision δεν έχουν ακούσει τα τραγούδια Κύπρου και Ελλάδας παρά ένα μικρό απόσπασμα.

Δείτε πίνακες με τα στοιχήματα

Με πληροφορίες από Lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE