Eurovision 2023: Ποια χώρα δείχνουν νικήτρια τα στοιχήματα - Σε ποια θέση προβλέπουν Κύπρο και Ελλάδα

Eurovision 2023: Ποια χώρα δείχνουν νικήτρια τα στοιχήματα - Σε ποια θέση προβλέπουν Κύπρο και Ελλάδα

Νικηφόρο σερί της Ουκρανίας προβλέπουν τα στοιχήματα για την Eurovision 2023.

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί, ακόμη, όλα τα τραγούδια των χωρών, ωστόσο, τα στοιχήματα για τον μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει.

Ποιος θα κερδίσει την Eurovision 2023;

Οι στοιχηματικές εταιρείες προβλέπουν νέα νίκη της Ουκρανίας, μετά την περυσινή πρωτιά των Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania». Οι προβλέψεις «δείχνουν» τη Σουηδία στη δεύτερη θέση, παρόλο, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το τραγούδι της, και τη Νορβηγία στην τρίτη.

Παράλληλα, τα στοιχήματα δείχνουν την Κύπρο με τον Άντριου Λάμπρου στην 20η θέση. Από την άλλη, η Ελλάδα με τον Βίκτωρα Βερνίκου πλασάρεται στην 34η θέση, μόλις τέσσερις θέσεις από το τέλος.

Ακόμα, βέβαια, οι φαν της Eurovision δεν έχουν ακούσει τα τραγούδια Κύπρου και Ελλάδας παρά ένα μικρό απόσπασμα.

Δείτε πίνακες με τα στοιχήματα

Με πληροφορίες από Lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.