Eurovision 2023: Ποια χώρα δείχνουν νικήτρια τα στοιχήματα - Σε ποια θέση προβλέπουν Κύπρο και Ελλάδα

Eurovision 2023: Ποια χώρα δείχνουν νικήτρια τα στοιχήματα - Σε ποια θέση προβλέπουν Κύπρο και Ελλάδα

Νικηφόρο σερί της Ουκρανίας προβλέπουν τα στοιχήματα για την Eurovision 2023.

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί, ακόμη, όλα τα τραγούδια των χωρών, ωστόσο, τα στοιχήματα για τον μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει.

Ποιος θα κερδίσει την Eurovision 2023;

Οι στοιχηματικές εταιρείες προβλέπουν νέα νίκη της Ουκρανίας, μετά την περυσινή πρωτιά των Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania». Οι προβλέψεις «δείχνουν» τη Σουηδία στη δεύτερη θέση, παρόλο, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το τραγούδι της, και τη Νορβηγία στην τρίτη.

Παράλληλα, τα στοιχήματα δείχνουν την Κύπρο με τον Άντριου Λάμπρου στην 20η θέση. Από την άλλη, η Ελλάδα με τον Βίκτωρα Βερνίκου πλασάρεται στην 34η θέση, μόλις τέσσερις θέσεις από το τέλος.

Ακόμα, βέβαια, οι φαν της Eurovision δεν έχουν ακούσει τα τραγούδια Κύπρου και Ελλάδας παρά ένα μικρό απόσπασμα.

Δείτε πίνακες με τα στοιχήματα

Με πληροφορίες από Lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE