Βρετανία: Nύφη «τσάκωσε» τον γαμπρό να θηλάζει την μητέρα του πριν από το γάμο

Βρετανία: Nύφη «τσάκωσε» τον γαμπρό να θηλάζει την μητέρα του πριν από το γάμο

Κατά καιρούς έχουν συμβεί πολλά περιστατικά πριν από ένα γάμο, είτε χιουμοριστικά είτε σοκαριστικά.

Ωστόσο, αυτό που έπαθε μια νύφη στην Βρετανία είναι κάτι που σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει. Έστω δεν έχει ακουστεί ξανά. Συγκεκριμένα, η ιστορία ακούστηκε σε podcast και την γνωστοποίησε μια από τις κοπέλες που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της νύφης.

«Ας την λέμε Τζένη», είπε η κοπέλα. «Η Τζένη, λοιπόν, έπαθε κάτι σοκαριστικό. Πήγε στην τουαλέτα πριν από την τελετή του γάμου και αυτό που αντίκρισε, ίσως είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά. Τον είδε να είναι πεσμένος στα γόνατα και να θηλάζει την μητέρα του!», τόνισε.

«Μπορεί να υπάρξει κάποια συμφιλίωση, δεν τον είδε να την απατά ή να κάνει ναρκωτικά», της είπε η παραγωγός του podcast.

«Μα τι λέτε, είναι δυνατόν να συγχωρήσει ή να δεχτεί κάτι τέτοιο;», απάντησε η μακιγιέζ.

Μάλιστα η παραγωγός ρώτησε και κάτι άλλο: «είχε η μητέρα του ακόμα γάλα;». Όπως ήταν αναμενόμενο το ηχητικό απόσπασμα είχε χιλιάδες σχόλια, με τους ακροατές να αναρωτιούνται πως συνέβη αυτό, ενώ άλλοι απλώς έκαναν εικόνα και τους τρεις στην τουαλέτα, με την νύφη να είναι σοκαρισμένη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE