Νίκος Χριστοδουλίδης: Από Δευτέρας ανακοινώνεται η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος

Νίκος Χριστοδουλίδης: Από Δευτέρας ανακοινώνεται η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος

Από Δευτέρας θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος, δήλωσε σήμερα ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως έχει δει τι είχαν κάνει οι προηγούμενοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας στο θέμα αυτό. «Έχω δει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε στις 27 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε ανακοινώσει στις 28 Φεβρουαρίου, άρα θα ακολουθήσω την πεπατημένη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στην ώρα τους», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν από Δευτέρας. «Μπορούσε να γίνουν και νωρίτερα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δημοσιογραφικά υπάρχουν κάποια προβλήματα το Σαββατοκύριακο», είπε.

Ερωτηθείς αν έχουν «κλειδώσει» τα ονόματα για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο απλά το θέμα των ανακοινώσεων μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως «είμαστε στο τελικό στάδιο προς την κατεύθυνση που έχετε περιγράψει».

«Οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν πρέπει. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE