Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί με πλαστή άδεια και να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 40χρονος

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί με πλαστή άδεια και να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 40χρονος

Ποινή φυλάκισης διαρκείας 60 ημερών επιβλήθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι σε 40 χρόνο αλλοδαπό άντρα από την Ινδία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος  εντοπίστηκε στις 6/2/23 στο Παραλιμνι να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού, με πλαστή άδεια οδήγησης, με αναλογία αλκοόλης στην εκπνοή του 14mg αντί 9 mg από πρόσωπο που δεν κατέχει άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, με φθαρμένα ελαστικά και χωρίς οπίσθια φώτα φρενών.

Η ποινή συντρέχει με ποινή 60 ημερών που επιβλήθηκε στον εν θέματι αλλοδαπό ο οποίος κατά την διερεύνηση της υπό αναφοράς υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής  Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE