Το «Μεσημέρι και κάτι» προσπάθησε να…πετάξει - «Έκλαψε» ο Μιχάλαρος με την έκπληξη – Βίντεο

Το «Μεσημέρι και κάτι» προσπάθησε να…πετάξει - «Έκλαψε» ο Μιχάλαρος με την έκπληξη – Βίντεο

Χαρταετό προσπάθησε να πετάξει η ομάδα του «Μεσημέρι και κάτι», με τη βοήθεια του Δήμαρχου Λατσιών, Χρίστου Πιτταρά σε σχετικό ρεπορτάζ.

Ένας αυτοσχέδιος χαρταετός που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα με τα πρόσωπα ολόκληρης της ομάδας της εκπομπής προσπάθησε να πετάξει στον αέρα αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Χρήστο Μιχάλαρο να ξεσπά στα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

 

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE