ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια της οικογένειας του Θανάση το πόρισμα των ανακριτών – Θα το μελετήσει και θα προχωρήσει με ιδιωτικές ποινικές διώξεις

Στα χέρια της οικογένειας του Θανάση το πόρισμα των ανακριτών – Θα το μελετήσει και θα προχωρήσει με ιδιωτικές ποινικές διώξεις

Την πρόθεσή της να προχωρήσει με ιδιωτικές ποινικές διώξεις, εξέφρασε η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα, μετά το πέρας της σημερινής (24/2) συνάντησης με την Νομική Υπηρεσία, κατά την διάρκεια της οποίας της παραδόθηκε αυτούσιο το πόρισμα των ποινικών ανακριτών της υπόθεσης.

Εξερχόμενη της συνάντησης που κράτησε 1,5 ώρα, περίπου, ανέφερε πως «μας ενημέρωσαν και μας έδωσαν το πόρισμα, το οποίο θα πρέπει να μελετήσουμε πολύ καλά και να δούμε πως προχωρούμε».

Ερωτηθείσα εάν έχει ενημέρωση εάν θα υπάρξουν διώξεις, είπε ότι «θα το δούμε και θα επανέλθουμε».

«Οπωσδήποτε εμείς θα προχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να μείνει έτσι αυτή η υπόθεση. Το παιδί μου περιμένει δικαίωση», συνέχισε ενώ κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός πως οι ιατροδικαστές που έκαναν τότε νεκροψία στο παιδί της φαίνεται να μην είχαν φορέσει γάντια, αφήνοντας γενετικό υλικό, τόνισε πως «δεν επιτρέπεται οι ιατροδικαστές να πηγαίνουν με γυμνά χέρια να κάνουν νεκροψίες».

Ερωτηθείσα στη συνέχεια εάν φοβάται ότι θα κλείσει η υπόθεση, η κ. Νικολάου απάντησε αρνητικά. «Δεν φοβάμαι τίποτα, γιατί η αλήθεια είναι εκεί, ο γιός μου είναι έξω από τον τάφο και με την εκταφή του έχει ξεθαφτεί και η αλήθεια, η εξαπάτηση των τόσων χρόνων. Μιλά από μόνος του, είναι έξω από τον τάφο», επεσήμανε.

Κληθείσα τέλος εάν έχει διαπιστώσει πως η Νομική Υπηρεσία δεν προτίθεται να προχωρήσει με ποινικές διώξεις, η κ. Νικολάου είπε ότι «οι ίδιοι, εάν δεν απατώμαι, δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ποινικές διώξεις», ξεκαθαρίζοντας πως «θα προχωρήσουμε με ιδιωτικές, αφού μελετήσουμε το πόρισμα».

Οι δηλώσεις της μητέρας του Θανάση στο βίντεο:

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top