Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναγκαίο να αυξηθεί η πίεση και η απομόνωση της Ρωσίας, λέει ο Μακρόν στον Ερντογάν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναγκαίο να αυξηθεί η πίεση και η απομόνωση της Ρωσίας, λέει ο Μακρόν στον Ερντογάν

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι υπάρχει ανάγκη «να αυξηθεί η πίεση και η απομόνωση της Ρωσίας» για να την αναγκάσει να «εγκαταλείψει» την «επιθετικότητά» της κατά της Ουκρανίας, ανέφερε το Ελιζέ.

«Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός του κράτους υπογράμμισε την πρόκληση της καταπολέμησης οποιασδήποτε παράκαμψης των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί», πρόσθεσε η γαλλική προεδρία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα γίνει η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργικού υπό τον Νίκο Χριστοδουλίδη – Όλες οι λεπτομέρειες

Καύσιμα: Άλλα πάνω, άλλα κάτω - Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές - Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια

Παρελθόν το «καλάθι της νοικοκυράς» - Έρχεται application για παρακολούθηση των τιμών – Πότε θα το έχουμε στο κινητό μας

Αναστασιάδης: Θα παραστεί στη τελετή εγκατάστασης Χριστοδουλίδη και ακολούθως θα του παραδώσει τα κλειδιά του Προεδρικού

Ιδού το Τοπικό Σχέδιο Ακάμα – Πότε τίθεται σε εφαρμογή – Χάρτες

Το «Μεσημέρι και κάτι» προσπάθησε να…πετάξει - «Έκλαψε» ο Μιχάλαρος με την έκπληξη – Βίντεο

Γέμισε χαμόγελα το Μακάρειο Νοσοκομείο - Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε το Ογκολογικό - Φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE