Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 49χρονος από τη Μολδαβία, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ. Ο 49χρονος επέβαινε μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις οκτώ χθες βράδυ στα φώτα τροχαίας της συμβολής των οδών Σπύρου Κυπριανού με Μαρίνου Γερολάνου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 49χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη. Από τη σύγκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολυτραυματία, ο οποίος υπέστη, μεταξύ άλλων, κάταγμα κρανίου. Ο τραυματίας έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE