Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 49χρονος από τη Μολδαβία, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ. Ο 49χρονος επέβαινε μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις οκτώ χθες βράδυ στα φώτα τροχαίας της συμβολής των οδών Σπύρου Κυπριανού με Μαρίνου Γερολάνου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 49χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη. Από τη σύγκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολυτραυματία, ο οποίος υπέστη, μεταξύ άλλων, κάταγμα κρανίου. Ο τραυματίας έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE