Τουρκία: Μοίρασε χρήματα σε παιδιά ο Ερντογάν – Έξω φρενών ο Κιλιντσάρογλου - «Δεν εξαγοράζεται η ανθρώπινη βούληση…»

Τουρκία: Μοίρασε χρήματα σε παιδιά ο Ερντογάν – Έξω φρενών ο Κιλιντσάρογλου - «Δεν εξαγοράζεται η ανθρώπινη βούληση…»

Εξοργισμένος με την κίνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μοιράσει χρήματα σε παιδιά που έπληξε ο σεισμός στην Τουρκία εμφανίστηκε ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Μπορείς να εξαγοράσεις τη ανθρωπινή βούληση με χρήματα;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου προσθέτοντας: «Την πιο πονεμένη μέρα λες “θα σου δώσω χρήματα;”… Για όνομα του Θεού».

«Μην κοιτάτε που κλαίνε. Δεν κλαίνε, λένε: ''μπορούμε να προσελκύσουμε τους ανθρώπους μοιράζοντας χρήματα;''» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ηγέτη του CHP «ο Ερντογάν δηλώνει “Δυο μέρες δεν κάναμε τίποτα ζητώ ταπεινά συγγνώμη'”. Φίλοι, δεν υπάρχει συγχώρεση όταν επιβουλεύεσαι το λαό… Εσείς κάνατε τις παραβιάσεις (στους αντισεισμικούς κανονισμούς), το κάνατε επίτηδες».

Στο βίντεο ο Πρόεδρος της Τουρκίας μοιράζει χρήματα σε παιδιά:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE