Συλλυπητήρια ΠτΔ για την τραγωδία στην Ελλάδα- «Εκφράζω συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη»

Συλλυπητήρια ΠτΔ για την τραγωδία στην Ελλάδα- «Εκφράζω συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη»

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, τον ελληνικό λαό και την Κυβέρνηση της Ελλάδας εξέφρασε σε γραπτή του δήλωση ο Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, μετά την φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

Αυτούσια η δήλωση:

«Εκφράζω συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη για την τραγωδία που επισυνέβη στην Ελλάδα με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, τον ελληνικό λαό και την Κυβέρνηση της χώρας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίνουν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί – Το πρόγραμμα και το τελετουργικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE