Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για τον τραυματισμό του 26χρονου στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για τον τραυματισμό του 26χρονου στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του PRASAD NAIK VADITE, 22 ετών, από την Ινδία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού.

Η υπόθεση διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 26 Φεβρουαρίου 2023. Μετά από πληροφορία, που δόθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε τραυματισμένος, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, ένας 26χρονος. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, το οποίο φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ο 26χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτροχιασμός τρένου στην Ελλάδα: Καταγγελία επιβάτη – Από τον ασύρματο είπαν «πάμε και όπου βγει»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE