Μεγαλώνει η «μαύρη λίστα» των Τεμπών: Στους 57 οι νεκροί - Έχουν ταυτοποιηθεί οι 24

Μεγαλώνει η «μαύρη λίστα» των Τεμπών: Στους 57 οι νεκροί - Έχουν ταυτοποιηθεί οι 24

Με μια τραγωδία δίχως τέλος είναι αντιμέτωπη η Ελλάδα μετά τη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική στην περιοχή Ευαγγελισμός κοντά στα Τέμπη.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν ξανά οι προσπάθειες απεγκλωβισμού και διάσωσης εγκλωβισμένων επιβατών, καθώς και οι έρευνες για τα 56 άτομα που αγνοούνται.

Ανάμεσα στα άτομα που αγνοούνται, βρίσκεται και η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου. 

Υπενθυμίζεται ότι, η σορός του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, έχει ταυτοποιηθεί.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE