Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και 27χρόνος ομοεθνής του ο οποίος ήταν το υπεύθυνο πρόσωπο για την φύλαξη του οχήματος, επί του ότι επέτρεψε στον 24χρονο να το οδηγήσει χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Και οι δύο παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε στον 24χρονο οδηγό πρόστιμο 750 ευρώ και στον 27 χρονο, πρόστιμο 200 ευρώ και 3 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE