Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και 27χρόνος ομοεθνής του ο οποίος ήταν το υπεύθυνο πρόσωπο για την φύλαξη του οχήματος, επί του ότι επέτρεψε στον 24χρονο να το οδηγήσει χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Και οι δύο παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε στον 24χρονο οδηγό πρόστιμο 750 ευρώ και στον 27 χρονο, πρόστιμο 200 ευρώ και 3 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE