Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και 27χρόνος ομοεθνής του ο οποίος ήταν το υπεύθυνο πρόσωπο για την φύλαξη του οχήματος, επί του ότι επέτρεψε στον 24χρονο να το οδηγήσει χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Και οι δύο παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε στον 24χρονο οδηγό πρόστιμο 750 ευρώ και στον 27 χρονο, πρόστιμο 200 ευρώ και 3 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE