Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ενώπιον Δικαστηρίου 24χρονος Ουκρανός - Έτρεχε χωρίς άδεια και ασφάλεια

Ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και 27χρόνος ομοεθνής του ο οποίος ήταν το υπεύθυνο πρόσωπο για την φύλαξη του οχήματος, επί του ότι επέτρεψε στον 24χρονο να το οδηγήσει χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Και οι δύο παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε στον 24χρονο οδηγό πρόστιμο 750 ευρώ και στον 27 χρονο, πρόστιμο 200 ευρώ και 3 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.