Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στην σύλληψη δύο βρετανών τουριστών ηλικίας 22 και 23 ετών προέβησαν την 1/1/23 μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου οι οποίοι εντοπίστηκαν με ποσότητα κάνναβης ενώ ο 23 χρόνος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο λίγο μετά τις 1000 το πρωί ενώ μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Αγία Νάπα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από 23 χρονό βρετανό τουρίστα έχοντας ως συνοδηγό 22 χρονο ομοεθνή του.

Κατά τον έλεγχο μέλος της τροχαίας διαπίστωσε την ύπαρξη οσμής κάνναβης η οποία αναδυόταν από το εσωτερικό του οχήματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε ένα πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε ποσότητα καφέ συμπαγούς ουσίας-ρητίνης κάνναβης βάρους 0,2877 γραμμαρίων.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ που διενεργήθηκε στον 23 χρονο οδηγό βρέθηκε θετικός σε κανναβιδοειδη.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Η επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο στόχο έχει να ενθαρρύνει τον λαό και τους ηγέτες να προετοιμαστούν για διαπραγματεύσεις, ανέφερε σε δηλώσεις της τη Δευτέρα η Προσωπική του Απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.