«Μαμά έφτασα» - Το νέο ανατριχιαστικό σκίτσο για την τραγωδία

«Μαμά έφτασα» - Το νέο ανατριχιαστικό σκίτσο για την τραγωδία

Ένα νέο ανατριχιαστικό σκίτσο παρουσίασε σήμερα στα social media ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Γαλίτης, αφιερωμένο στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποιών είναι νέα παιδιά.

Μετά το χθεσινό του σκίτσο, στο οποίο παρουσίαζε τις ράγες ενός σιδηροδρόμου που μετατράπηκαν σε μια στιγμή σε... φέρετρα των ανθρώπων εκείνων που χάθηκαν, ο ηθοποιός επανήλθε, ζωγραφίζοντας ένα σύννεφο, πάνω στο οποίο διακρίνεται η σκιά ενός εκ των παιδιών που χάθηκαν και το οποίο «ενημερώνει» τη μητέρα του πως «έφτασε», με τη λιτή φράση: «Μαμά έφτασα».

Θυμηθείτε το χθεσινό σκίτσο

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE