Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 14χρονη - Δείτε φωτογραφία

Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 14χρονη - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΜΑΡΙΑ ΙΣΑΒΕΛ ΡΟΔΡΙΓΕΣ ΠΟΝΣΕ ΝΤΕ ΛΕΩΝ, 14 ετών, Κυπριακής καταγωγής, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία από σήμερα το πρωί.

Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα καρέ μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μαύρο σακάκι, ροζ φόρμα και μαύρα παπούτσια

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.