Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και επισήμως αντίπαλος του Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και επισήμως αντίπαλος του Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία

Τέλος σε ένα πολιτικό θρίλερ διαρκείας έδωσε η αντιπολίτευση στην Τουρκία, η οποία συμφώνησε να στηρίξει τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τον επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), ως υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

Ο 74χρονος Κιλιντσντάρογλου θα είναι αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν.

Εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Μεράλ Ακσενέρ του Καλού Κόμματος, δεύτερου σε ισχύ μετά το CHP.

Την Παρασκευή η Ακσενέρ είχε αποχωρήσει από τη συμμαχία της αντιπολίτευσης γιατί διαφωνούσε με την προοπτική υποψηφιότητας του Κιλιντσάρογλου, προτείνοντας έναν από τους δημάρχους της Άγκυρας ή της Κωνσταντινούπολης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE