ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Mε οργή η ανάρτηση της Αννίτας για τις ψευδείς ειδήσεις: «Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει» - Λαμβάνει μέτρα η Αστυνομία

Mε οργή η ανάρτηση της Αννίτας για τις ψευδείς ειδήσεις: «Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει» - Λαμβάνει μέτρα η Αστυνομία

Ανάρτηση σχετικά με τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφορούν για την ίδια και την οικογένειας της, έκανε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ενώ την ίδια ώρα αναφέρει πως έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου για διαρροή ψευδών ειδήσεων. 

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της η ΠτΒ, τονίζει πως έχει δημιουργηθεί μια συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο την ίδια και την οικογένεια της, ενώ απίστευτα χαρακτιρίζει τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί και κυκλοφορούν. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Πρόεδρος της Βουλής, θα προχωρούσε σε καταγγελία στην Αστυνομία για μια ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπλέκει στενό συγγενικό της πρόσωπο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Μια πρώτη ανάρτηση στον συγκεκριμένο λογαριασμό έκανε λόγο για στενό συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου αξιωματούχου που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν σε σύλληψη του αδελφού της Προέδρου της Βουλής στην Επαρχία Λάρνακας.

Αυτούσια η ανάρτηση της της Αννίτας Δημητρίου:

Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει.

Εδώ και αρκετό διάστημα έχει δημιουργηθεί μια συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο εμένα και την οικογένεια μου. Τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί και κυκλοφορούν είναι απίστευτα και όμως όταν ο στόχος είναι μια νέα γυναίκα πολιτικός, κάποιοι μπαίνουν στον πειρασμό να τα πιστέψουν. Θα έδωσε και αυτή δικαιώματα λένε κάποιοι...

Στη λάσπη επί προσωπικού δεν έδωσα σημασία. Οι στόχοι ήταν και είναι προφανείς.

Όμως ούτε ο θεσμός της Προέδρου της Βουλής ούτε και εγώ ως πρόσωπο τρομοκρατούμαι ή δέχομαι να πιστεύει οποιοσδήποτε οτι βρίσκομαι υπό ομηρία.

Τα υπέμεινα εδώ και καιρό διότι γνωρίζω καλά ότι τα δημόσια πρόσωπα πολύ συχνά γίνονται στόχοι επιθέσεων.

Όταν όμως στο στόχαστρο βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος και διαρρέονται απόλυτα ψεύδη, στοχοποιούνται και διασύρονται χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τότε έχω ηθική υποχρέωση να βγώ μπροστά και να μιλήσω.

Σας ενημερώνω πως ήδη έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου για διαρροή ψευδών ειδήσεων που αφορούν όλα τα πιο πάνω. Το ψέμα και η ανηθικότητα δεν επιτρέπεται να επικρατήσουν και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί.

Η όλη μου δράση και στάση στην πολιτική ζωή ήταν να ενώνουμε δυνάμεις και να σπάζουμε στερότυπα. Αυτό θα πράξω και αυτή τη φορά. Δημόσια. Με διαφάνεια. Χωρίς κανένα φόβο.

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τη στήριξη σας και τα μηνύματα που μου στέλνετε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση προχώρησε και η Αστυνομία, στην οποία αναφέρει ότι, σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων. Στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες, η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας όπως αναφέρεται πιο πάνω αφορά τη λήψη μέτρων ασφάλειας και δεν έχουν καμία σχέση με την ανάρτηση συγκεκριμένης σελίδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδής και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Πρόεδρος της Βουλής έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία διερευνά το αδίκημα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top