Στήριξη Κυπρίων φοιτητών που επηρεάστηκαν άμεσα ή έμμεσα από την τραγωδία στα Τέμπη

Στήριξη Κυπρίων φοιτητών που επηρεάστηκαν άμεσα ή έμμεσα από την τραγωδία στα Τέμπη

Ως Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων με γνώμονα την υπό τις περιστάσεις καλύτερη δυνατή υποστήριξη των Κύπριων φοιτητών που άμεσα ή έμμεσα επηρεαστήκαν από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Προξενείο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη ,θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι παρέχεται η δυνατότητα δια ζώσης δωρεάν (βραχύχρονη) ψυχολογική υποστήριξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Προξενείου.

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται μέχρι την Παρασκευή 10.03.2023
 
Στον χώρο τηρούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID 19 και τηρούνται όλα τα θέματα εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.
 
Για σκοπούς προγραμματισμού συνάντησης παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον ψυχολόγο κ. Γιώργο Πογιατζή στο
+357 99 032163
 
Διεύθυνση Γενικού Προξενείου Κύπρου: Ελευθέριου Βενιζέλου 8, 54624 Θεσσαλονίκη 54110 Ελλάδα
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.