«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο, μετά τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης ήταν έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος ενώ είχε μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ.

Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων όλα τα χρόνια που ήταν στον χώρο, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στο Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE