Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Οι Απολλωνίστες είδαν την ομάδα να μπαίνει σε καλύτερο αγωνιστικό «mood» από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Μπογκτάν Αντόνε. Ελπίζουν ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και θα καταφέρει να «σώσει» ευρωπαικό εισιτήριο.

Θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας υπόψη που βρισκόταν (και ποια εικόνα έβγαζε) η ομάδα, μέχρι πριν ένα μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE