Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Οι Απολλωνίστες είδαν την ομάδα να μπαίνει σε καλύτερο αγωνιστικό «mood» από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Μπογκτάν Αντόνε. Ελπίζουν ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και θα καταφέρει να «σώσει» ευρωπαικό εισιτήριο.

Θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας υπόψη που βρισκόταν (και ποια εικόνα έβγαζε) η ομάδα, μέχρι πριν ένα μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE