Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Πόσα θα ζητήσει ο Νίκος…

Οι Απολλωνίστες είδαν την ομάδα να μπαίνει σε καλύτερο αγωνιστικό «mood» από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Μπογκτάν Αντόνε. Ελπίζουν ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και θα καταφέρει να «σώσει» ευρωπαικό εισιτήριο.

Θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας υπόψη που βρισκόταν (και ποια εικόνα έβγαζε) η ομάδα, μέχρι πριν ένα μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE