Νέφος ομίχλης κάλυψε Λάρνακα και Λευκωσία, χωρίς προβλήματα το οδικό δίκτυο

Νέφος ομίχλης κάλυψε Λάρνακα και Λευκωσία, χωρίς προβλήματα το οδικό δίκτυο

Νέφος ομίχλης κάλυψε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου περιοχές της Κύπρου, χωρίς ωστόσο, να σημειωθούν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Μούσκος, η ομίχλη κάλυψε μια μεγάλη επιφάνεια της Κύπρου, η οποία ωστόσο, με την άνοδο του ήλιου έχει διαλυθεί.

Η ομίχλη κάλυψε την περιοχή Ροζοελίας προς Λάρνακα και περιοχές βορειοανατολικά της Λάρνακας και κοντά στο αεροδρόμιο.

Εξάλλου, στη Λευκωσία πυκνό νέφος ομίχλης επηρέασε την περιοχή από τα φώτα Καλησπέρα μέχρι και τη Λεωφόρο Μακαρίου και τη λεωφόρο Αθαλάσσας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας δεν έχουν παρατηρηθεί οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Επίσης, η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της συστήνει στους οδηγούς σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE