ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΔΗΣΥ: Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Αννίτα Δημητρίου - Συνοδευόμενη από τον σύζυγο της

Εκλογές ΔΗΣΥ: Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Αννίτα Δημητρίου - Συνοδευόμενη από τον σύζυγο της

Προσήλθε στις κάλπες να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα εσωκομματικά η υποψήφια για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, νυν Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Η Αννίτα Δημητρίου ψήφισε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, στο Πολυδύναμο Κέντρο στη Λάρνακα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν συνολικά 50.660 άτομα που εγγράφηκαν μέλη του ΔΗΣΥ μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού.

Η Αννίτα Δημητρίου έφτασε συνοδευόμενη από τον σύζυγο της

Δείτε βίντεο από την στιγμή της κάλπης:

 

Σε δηλώσεις της η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε: « Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι εδώ ισχυρός, ενωμένος, πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή» - «Να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια συλλογικά πάντοτε, να μετουσιώσουμε σε πράξη όλα όσα ανταλλάξαμε με τον κόσμο του ΔΗΣΥ αυτές τις ημέρες. Από αύριο περνάμε σε μια νέα εποχή και κρατάμε τα κεκτημένα»

Η ψηφοφορία αρχίσε στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, χωρίς διακοπή σε 79 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο και εξωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο). Η κάλπη στο Λονδίνο θα κλείσει στις 4μμ (τοπική ώρα) Στη Λευκωσία θα λειτουργήσουν 28 εκλογικά κέντρα, στη Λάρνακα και την ελεύθερη Αμμόχωστο 22, στη Λεμεσό 18 και στην Πάφο 8 εκλογικά κέντρα. Στο εξωτερικό λειτουργούν 3 εκλογικά κέντρα σε Λονδίνο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνεται στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και το εκλογικό αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί μεταξύ 7.30 και 8 απόψε.

Τη διαδικασία επιβλέπει Εφορευτική Επιτροπή που απαρτίζεται από τέσσερα μέλη: Ξένια Κωνσταντίνου, Κρις Τριανταφυλλίδης, Ανδρέας Σταυρινίδης και Δημήτρης Δημητρίου. Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα κάνει η επικεφαλής της Επιτροπής, Ξένια Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top