Χειροπέδες και σε 19χρονο - Λήστεψαν με κουκούλα και ρόπαλα περίπτερο στη Χλώρακα

Χειροπέδες και σε 19χρονο - Λήστεψαν με κουκούλα και ρόπαλα περίπτερο στη Χλώρακα

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 19 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά ληστεία, που διαπράχθηκε σε περίπτερο, στην Πάφο, τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου 2023.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες, ακόμη πέντε πρόσωπα (δύο 26χρονοι, 27χρονος, 22χρονος και 21χρονος). 

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 3.30π.μ. της 8ης Μαρτίου, όταν δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με κουκούλα, εισήλθαν σε περίπτερο στη Χλώρακα και κρατώντας ρόπαλα απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Ο 19χρονος ύποπτος, συνελήφθη χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE