Χειροπέδες και σε 19χρονο - Λήστεψαν με κουκούλα και ρόπαλα περίπτερο στη Χλώρακα

Χειροπέδες και σε 19χρονο - Λήστεψαν με κουκούλα και ρόπαλα περίπτερο στη Χλώρακα

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 19 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά ληστεία, που διαπράχθηκε σε περίπτερο, στην Πάφο, τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου 2023.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες, ακόμη πέντε πρόσωπα (δύο 26χρονοι, 27χρονος, 22χρονος και 21χρονος). 

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 3.30π.μ. της 8ης Μαρτίου, όταν δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με κουκούλα, εισήλθαν σε περίπτερο στη Χλώρακα και κρατώντας ρόπαλα απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Ο 19χρονος ύποπτος, συνελήφθη χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE