Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου - Έκανε δεκτό το αίτημα Στεφάνου ο Χριστοδουλίδης  

Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου - Έκανε δεκτό το αίτημα Στεφάνου ο Χριστοδουλίδης   

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο έθεσε το αίτημα για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου ενόψει των διεργασιών στο Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε θετικά, δηλώνοντας ότι θα πραγματοποιηθεί σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE