Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου - Έκανε δεκτό το αίτημα Στεφάνου ο Χριστοδουλίδης  

Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου - Έκανε δεκτό το αίτημα Στεφάνου ο Χριστοδουλίδης   

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο έθεσε το αίτημα για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου ενόψει των διεργασιών στο Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε θετικά, δηλώνοντας ότι θα πραγματοποιηθεί σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE