ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές στον ΔΗΣΥ: Η ανάρτηση του Α. Νεοφύτου για τη νίκη της Αννίτας - «Δεν χρειάζεσαι ούτε τις συμβουλές μας, ούτε την καθοδήγησή μας»

Εκλογές στον ΔΗΣΥ: Η ανάρτηση του Α. Νεοφύτου για τη νίκη της Αννίτας - «Δεν χρειάζεσαι ούτε τις συμβουλές μας, ούτε την καθοδήγησή μας»

Aνάρτηση, με μηνύματα ενότητας και στήριξης, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τις χθεσινές (11/03) εκλογές του κόμματος.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Νεοφύτου, «θέλω να συγχαρώ τη Διεύθυνση Οργανωτικού, την εφορευτική επιτροπή, τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη της παράταξης μας και όλους όσοι συνέβαλαν στη χθεσινή μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στις 20 και πλέον χιλιάδες μέλη που προσήλθαν στις κάλπες».

Συγχαίρω, συνέχισε, «τον Δημήτρη Δημητρίου για τον αγώνα που έχει διεξάγει. Αννίτα μου, θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Δεν χρειάζεσαι ούτε τις συμβουλές μας ούτε την καθοδήγησή μας. Να θεωρείς δεδομένη τη στήριξή μας. Για το καλό του τόπου μας, για το καλό της παράταξής μας. Γιατί το καλό του τόπου μας περνά από ένα ενωμένο, δυνατό και πρωταγωνιστικό ΔΗΣΥ».

Δείτε την ανάρτηση του Αβέρωφ Νεοφύτου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top