ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανέσυρε πιστόλι και τους επιτέθηκε - Συνελήφθη 37χρονος  

Πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανέσυρε πιστόλι και τους επιτέθηκε - Συνελήφθη 37χρονος   

Συνελήφθη αργά χθες βράδυ 37χρονος από την επαρχία Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.15 μ.μ. χθες λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία που αφορούσε συμπλοκή προσώπων σε περιοχή  στη Λάρνακα και ότι από το σημείο παραλήφθηκε ένα τραυματισμένο πρόσωπο ηλικίας 37 ετών.

Λίγο αργότερα δύο  πρόσωπα ηλικίας 40 και 54 ετών και οι δύο από την επαρχία Λάρνακας, μετέβησαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και παρέδωσαν ένα πιστόλι, όπου σύμφωνα με την καταγγελίας τους  δέχθηκαν επίθεση από άντρα ηλικίας 37 ετών ο οποίος φέρεται να τους απείλησε με το συγκεκριμένο όπλο.

Σύμφωνα πάντα με τον 40χρονο και τον 54χρονο, αυτοί μετέβησαν χθες μετά το μεσημέρι στην οικία του 37χρονου στη Λάρνακα για επίλυση διαφορών που φέρονται να είχαν μεταξύ τους. Στη θέα των δύο, ο 37χρονος φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να τους απείλησε. Στην προσπάθεια των δύο αντρών να τον αφοπλίσουν, αυτός φέρεται να τους επιτέθηκε και να τους προκάλεσε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο πιστόλι το οποίο δεν έφερε φυσιγγιοθήκη, διαπιστώθηκε ότι ήταν έμφορτο αφού στη θαλάμη υπήρχε ένα φυσίγγιο διαμέτρου 9 χιλ., ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 37χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν άλλα τρία πλήρη φυσίγγια διαμέτρου 9 χιλ.

Στους δύο άντρες δόθηκε σχετικό έντυπο ιατρικής εξέτασης για να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ο 37χρονος είχε ήδη μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους ιατρούς φέρει μώλωπες και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

 Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ο 37χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top