Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα άτομα που φρουρούν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, "παραπονιούνται" ότι δεν φτάνουν τον Πρόεδρο όταν περπατά.

Μάλιστα, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, ο κ. Χριστοδουλίδης κάνει και γυμναστήριο, κάτι που έπραξε και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη σημερινή μέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέβηκε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η κυπριακή αντιπροσωπεία από τις 5.30 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE