Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα άτομα που φρουρούν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, "παραπονιούνται" ότι δεν φτάνουν τον Πρόεδρο όταν περπατά.

Μάλιστα, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, ο κ. Χριστοδουλίδης κάνει και γυμναστήριο, κάτι που έπραξε και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη σημερινή μέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέβηκε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η κυπριακή αντιπροσωπεία από τις 5.30 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE