Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα άτομα που φρουρούν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, "παραπονιούνται" ότι δεν φτάνουν τον Πρόεδρο όταν περπατά.

Μάλιστα, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, ο κ. Χριστοδουλίδης κάνει και γυμναστήριο, κάτι που έπραξε και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη σημερινή μέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέβηκε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η κυπριακή αντιπροσωπεία από τις 5.30 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη

Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE