Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα «παράπονα» από τη φρουρά και το διαρκές… τρέξιμο

Σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, τα άτομα που φρουρούν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, "παραπονιούνται" ότι δεν φτάνουν τον Πρόεδρο όταν περπατά.

Μάλιστα, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, ο κ. Χριστοδουλίδης κάνει και γυμναστήριο, κάτι που έπραξε και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη σημερινή μέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέβηκε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η κυπριακή αντιπροσωπεία από τις 5.30 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Υπόθεση «Σάντυ» - Κώστας Κληρίδης: «Θα παραθέσω αν χρειαστεί όποια στοιχεία περιήλθαν εις γνώση μου»

Τα όποια περιορισμένα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση του μετά την αφυπηρέτηση του θα τα παραθέσει, αν χρειαστεί, εκεί όπου πρέπει με "κάθε υπευθυνότητα", αναφέρει ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.