ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος εκ προμελέτης στην Πέτρα του Ρωμιού – Σεξουαλική κακοποίηση και στραγγαλισμό έδειξαν τα ευρήματα της νεκροτομής

Φόνος εκ προμελέτης στην Πέτρα του Ρωμιού – Σεξουαλική κακοποίηση και στραγγαλισμό έδειξαν τα ευρήματα της νεκροτομής

Πολύωρη ήταν η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης Lesia Bykova, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία η νεκροτομή διενεργήθηκε από τις 15:30  το απόγευμα μέχρι τις 21:30 το βράδυ από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο νεκροτομείο Λευκωσίας.

Μετά από την πολύωρη νεκροτομή προέκυψαν ευρήματα όπως κακώσεις οι οποίες υποδηλούν σεξουαλική κακοποίηση, κάταγμα στο ιωηδές οστό που παραπέμπει σε υποψίες για στραγγαλισμό αλλά και εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκαλούνται από την πτώση.

Όλα τα παραπάνω υποδηλώνουν ότι ο θάνατός της 28χρονης προήλθε από εγκληματική πράξη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 30χρονο φίλο της ο οποίος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, ενώ σήμερα οδηγήθηκε η ώρα 11:30 το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8π.μ. της 11ης Μαρτίου, η Αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από 30χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στην Πέτρα του Ρωμιού, με φίλη του, αυτή πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή την οποία απέκλεισαν, ενώ για την ανάσυρση της σορού της γυναίκας, κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε η σορός ανήκει στην Lesia Bykova, 28 ετών από την Ουκρανία, κάτοικο Πάφου.

Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις από την Αστυνομία, καθώς και αυτοψία από ιατροδικαστή.

Ο 30χρονος, ο οποίος ήταν παρόν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων υπεβλήθη σε νάρκοτεστ και άλκοτεστ, με θετικές ενδείξεις, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητό του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Χθες, 12 Μαρτίου, διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης. Από τα ευρήματα της νεκροτομής, ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο θάνατος του θύματος, προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top