ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ διεκδικεί δημοσιογράφος - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του

Θέση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ διεκδικεί δημοσιογράφος - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του

Την πρόθεση του να διεκδικήσει μια από τις 25 θέσεις του πολιτικού γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού εξέφρασε, με ανάρτηση του, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Ιωακείμ.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Έπειτα από 22 χρόνια εργασίας στα μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο και έχοντας ήδη παρουσία στα κομματικά και πολιτικά δρώμενα καθώς είμαι εκλελεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Λακατάμιας, ενώ διετέλεσα επίσης και Γραμματέας Επικοινωνίας της ΟΝΕ, ανακοινώνω σήμερα και επίσημα την απόφαση μου να διεκδικήσω μία εκ των 25 θέσεων για το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ.

Θεωρώ πως έχω τις γνώσεις και την εμπειρία να συμβάλω εποικοδομητικά με την παρουσία μου στη νέα εποχή του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν εχθροί και ούτε έμαθα να διαχωρίζω τα άτομα και τις προσωπικές μου σχέσεις ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές του καθενός.
Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και σας διαβεβαιώνω πως εάν με τιμήσετε με τη ψήφο σας θα συμβάλω εποικοδομητικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση,
Σωκράτης Ιωακείμ
Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Λακατάμιας
Αρχισυντάκτης Φιλελεύθερου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top