Άκυρη η στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από παρέμβαση ΠτΔ

Άκυρη η στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από παρέμβαση ΠτΔ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνουν ότι, μετά από παρέμβαση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αναστέλλεται η στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, που ανακοινώθηκε για αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ. – 12.30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι η στάση εργασίας είχε ανακοινωθεί λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης ανάφερε ότι, μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, θα συζητήσει το θέμα με στόχο την επίλυσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE