Άκυρη η στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από παρέμβαση ΠτΔ

Άκυρη η στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από παρέμβαση ΠτΔ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνουν ότι, μετά από παρέμβαση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αναστέλλεται η στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, που ανακοινώθηκε για αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ. – 12.30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι η στάση εργασίας είχε ανακοινωθεί λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης ανάφερε ότι, μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, θα συζητήσει το θέμα με στόχο την επίλυσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE