Άκυρη η στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από παρέμβαση ΠτΔ

Άκυρη η στάση εργασίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από παρέμβαση ΠτΔ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνουν ότι, μετά από παρέμβαση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αναστέλλεται η στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, που ανακοινώθηκε για αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ. – 12.30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι η στάση εργασίας είχε ανακοινωθεί λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης ανάφερε ότι, μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, θα συζητήσει το θέμα με στόχο την επίλυσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE