Νίκος Μουτσινάς: Θα βρεθεί εκτός τηλεόρασης την επόμενη χρονιά - Δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ

Νίκος Μουτσινάς: Θα βρεθεί εκτός τηλεόρασης την επόμενη χρονιά - Δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα «διάλειμμα» από την τηλεόραση.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές δεκάδων αθώων ανθρώπων και προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τον ΣΚΑΪ.

Αν και από τις προηγούμενες ημέρες, πριν καν σημειωθεί η τραγωδία της σύγκρουσης των δύο τρένων, είχαν ακουστεί διάφορα σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, η είδηση της αποχώρησής του από την τηλεόραση επιβεβαιώθηκε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η εκπομπή θα ρίξει φέτος αυλαία. Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής ζήτησε από το καναλι να αξιοποιηθούν οι συναδέλφοί του σε άλλες εκπομπές, καθώς έχουν αποδείξει την αξία τους.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE