Η μεγάλη αγγαρεία και οι 14 ομάδες...

Η μεγάλη αγγαρεία και οι 14 ομάδες...

Μίλησε για μεγάλη αγγαρεία στο Β' γκρουπ με τις αδιάφορες ομάδες ο εκ. τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας και έχει δίκαιο μέχρι ενός σημείου.

Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλες τις ομάδες του Β' γκρουπ και κυρίως σε αυτές που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η έλλειψη κινήτρου και το «άδειασμα» κάποιων παικτών (όχι μόνο της Νέας Σαλαμίνας) από την απώλεια των μεγάλων τους στόχων μοιραία θα επηρεάσει την απόδοση τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE