Η μεγάλη αγγαρεία και οι 14 ομάδες...

Η μεγάλη αγγαρεία και οι 14 ομάδες...

Μίλησε για μεγάλη αγγαρεία στο Β' γκρουπ με τις αδιάφορες ομάδες ο εκ. τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας και έχει δίκαιο μέχρι ενός σημείου.

Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλες τις ομάδες του Β' γκρουπ και κυρίως σε αυτές που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η έλλειψη κινήτρου και το «άδειασμα» κάποιων παικτών (όχι μόνο της Νέας Σαλαμίνας) από την απώλεια των μεγάλων τους στόχων μοιραία θα επηρεάσει την απόδοση τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE