Βράβευσε τον χορευτή Ν. Κκαντή ο Δήμος Λάρνακας - Είχε βάλει 270 ποτήρια στο κεφάλι του και κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες - Δείτε βίντεο
17.03.2023 - 14:05
Τον χορευτή Ντίνο Κκαντή βράβευσε ο Δήμος Λάρνακας για την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες αφού έβαλε πάνω από 250 ποτήρια στο κεφάλι του στον κυπριακό χορό των ποτηριών.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας βράβευσε την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, τον χορευτή Ντίνο Κκαντή για τις επιτυχίες του και για την κατάκτηση του ρεκόρ Γκίνες, βάζοντας 270 ποτήρια στο κεφάλι του στα πλαίσια του κυπριακού χορού των ποτηριών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που ίσχυε μέχρι τη δεδομένη στιγμή».
Σε δηλώσεις του ο κ. Βύρας είπε ότι «οι επιτυχίες του κ. Κκαντή, όπως και άλλων χορευτών της Λάρνακας, εμπλουτίζουν το πολιτιστικό μας κεφάλαιο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τη συμβολή τους στα δρώμενα της πόλης και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Κύπρου».
Ο Ανδρέας Βύρας «αφού συνεχάρη τον Ντίνο Κκαντή, του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας».
Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.