ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και με… δικαστική βούλα εμπλοκή της οικογένειας Παπαδόπουλου στην ιστορία με τον εκσκαφέα στον Πρωταρά!

Και με… δικαστική βούλα εμπλοκή της οικογένειας Παπαδόπουλου στην ιστορία με τον εκσκαφέα στον Πρωταρά!

«Καμία ανάμιξη δεν είχε η οικογένεια του κ. Παπαδόπουλου στην ιστορία. Ούτε και η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου. Ξέρουν όλοι τι άνθρωπος είμαι και ότι αντιμετωπίζω όλο τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο».

Του Φάνη Μακρίδη

Σχετίζεται άμεσα
Με αυτό τον τρόπο τοποθετήθηκε στο ThemaOnline την Παρασκευή (31/07) ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, μιλώντας για το περιστατικό με τον εκσκαφέα στην περιοχή Sirena Bay. Μόνο που φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά… άσχετη ήταν η οικογένεια του πρώην Πρόεδρου της Δημοκρατίας με την όλη υπόθεση. Κι αυτό το αποδεικνύουμε με έγγραφο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χειριστής εκσκαφέα έριξε χώμα και πέτρες πάνω στο όχημα ιδιοκτήτη γης στον Πρωταρά (pics&vid)

Ο Γ. Κκίργιας καταγγέλλει τον Δήμ. Παραλιμνίου που απαντά: «Καμία σχέση δεν έχει η Φωτεινή Παπαδοπούλου»
 

Το ιστορικό
Ως γνωστόν, την Πέμπτη (30/07) το βράδυ, μπήκαν μπουλντόζες σε γη στην συγκεκριμένη περιοχή για να διανοίξουν δρόμο, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στους κατοίκους οικιών της περιοχής (περίπου 20 σπίτια). Η οικογένεια στην οποία ανήκε η γη θεωρούσε ότι από τη στιγμή που εφεσίβαλε την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου για απαλλατρίωση του συγκεκριμένου τεμαχίου, ο Δήμος δεν έπρεπε να επέμβει. Έτσι ένα από τα μέλη της οικογένειας στην οποία ανήκε η γη, ο Ζουβάνης Κκίργιας μετέβη με το ιδιωτικό όχημά του στο χωράφι και είχε διαπληκτισμό με χειριστή εκσκαφέα. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε, καθώς ο τελευταίος έριξε χώματα και πέτρες με την χούφτα του εκσκαφέα στο ιδιωτικό όχημα του Κίργια προκαλώντας του ζημιές… Οι καταγγελίες έκαναν λόγο για εμπλοκή της οικογένειας του αείμνηστου πρώην Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, στην όλη υπόθεση. Η οικογένειά του διαθέτει ακίνητο στην περιοχή που θα επωφελείτο από τη διάνοιξη του δρόμου. Ωστόσο, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου διέψευσε τις καταγγελίες ότι είχε κάποια ανάμειξη η οικογένεια Παπαδόπουλο και δη η Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Ντοκουμέντο
Ντοκουμέντο που εξασφάλισε ToThemaOnline αποδεικνύει ότι το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΔΕΠΕ» εκπροσώπησε τον Δήμο Παραλιμνίου στην δικαστική διαδικασία ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει η οικογένεια του Αδάμου Κκίργια θεωρώντας ότι η γη δεν έπρεπε να απαλλοτριωθεί!

Με απλά λόγια φαίνεται ότι η οικογένεια Παπαδόπουλου κάθε άλλο παρά αμέτοχη έμεινε. Μάλιστα, εκπροσώπησε και τον Δήμο για να πετύχει νομικά τη διάνοιξη του δρόμου, από την οποία θα επωφελείτο, αφού έχει ακίνητο στην άμεσα επηρεαζόμενη περιοχή!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top