Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 40χρονου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ίδιος φαίνεται να ξυλοκόπησε τους ίδιους τους γονείς του, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03), σε οικία στη Λευκωσία, ενώ μετά τον ξυλοδαρμό οι γονείς του 40χρονου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 40χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ μέχρι στιγμής οι λόγοι για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη πράξη είναι άγνωστοι.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας των γονιών του, κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE