Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 40χρονου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ίδιος φαίνεται να ξυλοκόπησε τους ίδιους τους γονείς του, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03), σε οικία στη Λευκωσία, ενώ μετά τον ξυλοδαρμό οι γονείς του 40χρονου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 40χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ μέχρι στιγμής οι λόγοι για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη πράξη είναι άγνωστοι.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας των γονιών του, κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE