Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 40χρονου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ίδιος φαίνεται να ξυλοκόπησε τους ίδιους τους γονείς του, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03), σε οικία στη Λευκωσία, ενώ μετά τον ξυλοδαρμό οι γονείς του 40χρονου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 40χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ μέχρι στιγμής οι λόγοι για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη πράξη είναι άγνωστοι.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας των γονιών του, κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.