Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης της Κύπρου στον β’ ημιτελικό - Η θέση της Ελλάδας

Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης της Κύπρου στον β’ ημιτελικό - Η θέση της Ελλάδας

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στους δύο ημιτελικούς του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision αποκαλύφθηκε χθες Τετάρτη από τους διοργανωτές.

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break a Broken Heart» θα εμφανιστεί στην 6η θέση στον β΄ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Στον ίδιο ημιτελικό και η Ελλάδα η οποία θα εμφανιστεί στην 8η θέση με τον Βίκτωρ Βερνίκο Γιούργκενσεν και το τραγούδι «What They Say».

Δείτε τη σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στους δύο ημιτελικούς

Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου μας

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού επιμελήθηκαν οι Jimmy Jansson και Thomas Stengaard -γνωστοί για άλλα πρότζεκτ από παλαιότερες Eurovision του με τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, της Γερμανίας, της Κύπρου, της Δανίας και του Αγίου Μαρίνου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE