Εικόνες ντροπής στο Πολυτεχνείο - Βανδαλισμοί και συνθήματα πάνω σε γλυπτά και τοίχους

Εικόνες ντροπής στο Πολυτεχνείο - Βανδαλισμοί και συνθήματα πάνω σε γλυπτά και τοίχους

Θλιβερές εικόνες από φθορές και βανδαλισμούς στους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Μεγακλής Ρογκάκος.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook ο ιστορικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων, φαίνονται συνθήματα γραμμένα με σπρέι πάνω σε γλυπτά ή σε τοίχους, ζημιές και γκράφιτι.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΜΠ ιδρύθηκε το 1837 και είναι το παλαιότερο τεχνολογικό ίδρυμα της Ελλάδας, συνεισφέροντας σημαντικά στην επιστημονική, τεχνική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE