Εικόνες ντροπής στο Πολυτεχνείο - Βανδαλισμοί και συνθήματα πάνω σε γλυπτά και τοίχους

Εικόνες ντροπής στο Πολυτεχνείο - Βανδαλισμοί και συνθήματα πάνω σε γλυπτά και τοίχους

Θλιβερές εικόνες από φθορές και βανδαλισμούς στους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Μεγακλής Ρογκάκος.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook ο ιστορικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων, φαίνονται συνθήματα γραμμένα με σπρέι πάνω σε γλυπτά ή σε τοίχους, ζημιές και γκράφιτι.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΜΠ ιδρύθηκε το 1837 και είναι το παλαιότερο τεχνολογικό ίδρυμα της Ελλάδας, συνεισφέροντας σημαντικά στην επιστημονική, τεχνική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών.