ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θρίλερ με μυστηριώδες σκάφος από τα κατεχόμενα στη Μαρίνα Λάρνακας

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θρίλερ με μυστηριώδες σκάφος από τα κατεχόμενα στη Μαρίνα Λάρνακας

Μία περίεργη ιστορία κρύβεται πίσω από σκάφος, που βρίσκεται ελλιμενισμένο στη Μαρίνα Λάρνακας, από το Μάιο του 2014.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας, Τothemaonline, τον Μάιο του 2014,  οι δυο αλλοδαποί καπετάνιοι του σκάφους, υπό ιταλική σημαία, που απέπλευσε από λιμάνι των κατεχομένων,  ενώ βρισκόταν ανοικτά της Λάρνακας, ζήτησαν επείγον, άδεια για να «μπουν» στη Μαρίνα της πόλης, επικαλούμενοι ότι το σκάφος κινδυνεύει να βυθιστεί.

Στη Μαρίνα σήμανε αμέσως συναγερμός και το σκάφος έφθασε με ασφάλεια στη Λάρνακα, όπου μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε κάποια, «όχι» και τόσο σημαντικά τεχνικά προβλήματα.

Στην συνέχεια μέλη της λιμενικής αστυνομίας ερεύνησαν ενδελεχώς το σκάφος και αφού δεν εντόπισαν τίποτα το ανησυχητικό, οι δυο καπετάνιοι, αναχώρησαν για τις χώρες τους.

Οι αρχές της Μαρίνας, «μυρίστηκαν» ότι κάτι δεν πάει καλά με το εν λόγω σκάφος όταν εμφανίστηκαν δυο πρόσωπα να το διεκδικούν.    

Στο διάστημα που ακολούθησε Ιταλίδα, παρουσιάστηκε στη Μαρίνα Λάρνακας, ως η ιδιοκτήτρια του σκάφους, η οποία ήρθε για να το παραλάβει. Την ίδια ώρα ιδιοκτήτης του σκάφους εμφανίζεται και Λιβανέζος!

Στο τέλος δεν δόθηκε άδεια σε κανένα από τους δυο. Το σκάφος ανασύρθηκε και εκ τότε παραμένει στο χώρο μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Έρευνες που έγιναν με κάθε διακριτικότητα, κατέδειξαν ότι το σκάφος φαίνεται να εμπλέκεται... σε σοβαρές παρανομίες.

Εντός των επόμενων ημερών το θέμα θα τεθεί ενώπιον των αστυνομικών αρχών.   

 

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top